Mottagning Helsingborg

Mottagning Helsingborg

Åderbråckscentrum erbjuder nu mottagning i centrala Helsingborg i samarbete med Diagnostiskt Centrum Hud. Du bokar enklast tid via BOKA TID knappen nedan. Du är också välkommen att ringa oss på 040–6020770 och då hjälper vi dig med bokningen. Observera att tiderna i Helsingborg är begränsade till 1 dag varannan vecka.

Besöksadress

Diagnostiskt Centrum Hud
Springpostgränden 3A,
252 20 HELSINGBORG

Find os

Vår mottagning är belägen på översta våningen, plan 4 (i hissen står det 3) i Stenströms gamla skjortfabrik på Springpostgränden i hjärtat av Helsingborg. Vi ligger knappt 100 meter ovanför Åhléns parkeringshus. Huvudentré är Springpostgränden 3A med trappa och hiss.
Vid behov finns en handikappentré i ingång 3B och om hjälp behövs får ni gärna kontakta oss någon dag i förväg.

Kommer du med bil kan du parkera i P-huset Magnus Stenbock, infarten ligger på Norra Storgatan 13. Parkeringshuset ligger ovanpå Åhléns Varuhus. Från parkeringshuset kan du gå ner för infarten och då ligger Springpostgränden snett till vänster. Har du parkeringstillstånd för rörelsehindrade behövs ingen parkeringsruta utan du kan stå längs kanten på Springpostgränden.
Kommer du med tåg stiger du av vid Helsingborgs Centralstation (Knutpunkten) och därifrån är det en promenad på 10–15 minuter, men även flera anslutande bussar.

Kommer du med buss stannar flera bussar vid busshållplatsen Sundstorget på Drottninggatan, därifrån är det en promenad på ca 5 min.

Diagnostiskt Centrum Hud

Springpostgränden 3A, 252 20 HELSINGBORG

Ring til os

040-6020770

Email os

kontakt@aderbrackscentrum.se

Adresse

Östra Varvsgatan 32, 211 13 Malmø