Få pigga och fina ben

Snabbt, tryggt och enkelt

Vi ger nytt liv till trötta och tunga ben

Åderbråck är ett vanligt besvär som man dock bör ta på allvar eftersom en obehandlad sjukdom kan leda till bestående besvär. När du kommer till oss på Åderbråckcentrum börjar vi alltid med en ultraljudsundersökning för att skapa oss en bild av besvärens omfattning och för att kunna erbjuda rätt slags behandling.

Vi tar hand om dina ådernät

Har du små blå eller lila missfärgningar på benen? Det är förmodligen ådernät, ett i de flesta fall enbart kosmetiskt besvär som går både snabbt och enkelt att behandla genom injektion av skleroserande läkemedel.

”Vi utför 1500 åderbråcksbehandlingar årligen och 99% av våra
patienter skulle rekommendera oss till andra med samma besvär.”

Vi är vid din sida hela vägen från start till mål.

Ditt första besök

Vid ditt första besök hos oss blir du undersökt av läkare för att säkert kunna säga att dina besvär verkligen beror på åderbråck. När vi bekräftat det gör vi en ultraljudsundersökning där vi kartlägger dina kärl och ser vad som orsakar dina bråck. Allt för att kunna erbjuda dig rätt slags behandling. Därefter bokar vi in dig för operation.

På operationsdagen

Hos oss behöver du aldrig känna dig ensam under ingreppet. En sjuksköterska är vid din sida genom hela processen. Själva ingreppet tar mellan 30 och 60 minuter. Efter ytterligare ca 30 minuters vila får du åka hem igen. Uppstår oro eller frågor är du välkommen att ringa direkt till den kirurg som opererade dig – även på icke kontors – och dagen efter ingreppet hör vi av oss för att kontrollera hur du har det.

Det tar under en timme!

Behandlingen görs i lokalbedövning och tar mellan 20 och 60 minuter. De flesta kan återgå direkt till sina dagliga sysslor efter behandlingen.

Omdömen från våra kunder

Louise:

”Jag har alltså idag på morgon fått mitt vänstra ben opererat för åderbråck. Den gjordes av Åderbråckscentrum i Malmö och man kan inte vara mer nöjd än vad jag är”

Läs hela operationsberättelsen från Louise »

Anna: Jag är så nöjd med bemötandet, op/behandling och resultaten och det redan efter lite drygt 2 månader, ni är fantastiska!

Loa: Alla ni som behöver hjälp med tex. åderbråck vänd er till denna klinik. Underbar personal som kan sitt arbete! Jag är helnöjd.

Anette: Nyligen opererad. Kan varmt rekommendera. Bra bemötande, tryggt och oerhört kompetenta.

Sofia: Superproffsiga! Fick andra benet opererat igår, bästa personalen!

Linda: Var där i måndags och opererade ena benet. Superbra personal och mysig miljö. Kan varmt rekommendera dom! Kändes knappt någonting.

Alicja: Båda benen opererades igår. Det tog ca. halv timme. Väl omhändertagen. Kändes som några myggstick. Superproffsig personal. Rekommenderar varmt. Tack.

Boka behandling

Ring oss

Allra enklast att ta kontakt med oss är att slå oss en signal.

Telefon: 010-140 10 20

Telefontider:
Vardagar 08.00 – 16.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00

Kontakta oss

Detta är Åderbråckscentrum

Åderbråckscentrum är en helspecialiserad klinik för utredning, behandling och uppföljning av patienter som lider av åderbråck på benen. Samtliga medarbetare har lång erfarenhet från den offentliga vården och alla behandlingar utförs av legitimerade läkare med svensk specialistkompetens i allmänkirurgi och kärlkirurgi. Våra läkare deltar aktivt i undervisning och forskning vid Lunds Universitet och har tidigare jobbat som överläkare vid Skånes Universitetssjukhus.

Adress

Åderbråckscentrum

Ö Varvsgatan 32
21113 Malmö

Öppettider

Vardagar 08.00-16.00
Epost: kontakt@aderbrackscentrum.se

Bankgiro: 147-0145
Org.nr: 556910-3111
Godkänd för F-skatt

Hitta hit

Åderbråckscentrum

Östra Varvsgatan 32, 21113 Malmö